26 de febr. 2014

Des de la Selva del Camp, Catalunya. Solidaritat amb les comunitats autònomes zapatistes



Com a Plataforma del Camp en Defensa de la Terra i el Territori volem solidaritzar-nos amb els companys, companyes i companyer@s zapatistas i denunciar internacionalment la sèrie d'agressions  que les seves comunitats han de patir, per voler una vida digne i poder disposar d'una autonomia pròpia.

Ja sigui per part del govern amb les seves lleis, els seus decrets, les seves ordres com amb les seves promeses trencades o amb les mentides. O per part dels paramilitars finançats pel govern del càrtel i del monopoli  latent en tots els sectors econòmics.  Instiguen la tranquil·litat de la seva gent i recorren a la guerra psicològica com a arma per fer defallir les seves  forces , la seva esperança i  el més gran que tenen,  la seva fe. En tot allò que fan i per tot allò que lluiten. A més a més volen acabar amb els seus recursos més apreciats, la seva terra. Aquella que mútuament  porten segles cuidant i protegint.

Perquè aquí també estem combatent contra el mateix enemic  i la mateixa dictadura. Entenem la seva situació, tot i que aquí encara no tenim paramilitars, i el nivell d’opressió no és tant elevat, tot i que temps al temps ja que els estats policials creixen com els pins als bosc.

Com a mitjà que tenim els mateixos fins, volem transmetre tot el nostre suport i denunciar la seva situació apel·lant a la justa raó de que tot grup de persones ha de tenir dret a una vida digne i a una pròpia autonomia per poder decidir sobre el seu futur. I poder defensar la seva terra, la seva vida i la seva cultura.

Per tots aquets motius volem fer una crida a la comunitat internacional a la reflexió sobre què volem fer amb aquest planeta i si encara estem disposats a escoltar aquells que anhelen la pau, la vida digne i l’amor cap a la terra.

Exigim el fi de les agressions i el respecte a la autonomia zapatista.


Plataforma del Camp en Defensa de la Terra i el Territori del Camp.

Des de la Selva del Camp, Catalunya, 21 de febrer de 2014.


"Ets flor, ets arbre, ets humà, ets animal, ets pedra, ets muntanya, ets aire, ets llum, tots estem entrellaçats formant un cercle dins el cor de la nostre antiga mare terra"


Si toquen als i a les zapatistes, ens toquen a tots i a totes!
Visca les comunitats zapatistes en resistència!
Visca les bases de apoyo zapatista!
Visca les Juntas de Buen Gobierno!


Plataforma del Camp
http://noalamatdelcamp.blogspot.com



-.-

Como
Plataforma del Camp en Defensa de la Terra i el Territori queremos solidarizarnos con los compañeros, compañeras y compañer@s zapatistas y denunciar internacionalmente la serie de hostigamientos que sus comunidades deben soportar, por querer un vida digna y poder disponer de una autonomía propia.

Ya sea por parte del gobierno con sus leyes, sus decretos, sus ordenes o con sus promesas rotas y sus mentiras.  O por parte de paramilitares, financiados por el gobierno del cartel y del monopolio latente en todos los sectores económicos. Instigan la tranquilidad de sus gentes, recurren a la guerra psicológica como arma para mermar su fuerzas, su esperanza y lo más grande que tienen, su fe. En todo aquello que hacen y por todo aquello que luchan. Además  intentan acabar con sus recursos más preciados, su tierra, aquella que llevan siglos cuidando y protegiéndose mutuamente.

Porque acá también estamos combatiendo contra el mismo cartel y la misma dictadura. Entendemos su situación, aunque aquí aún no hay para militares y el nivel de opresión no es tan elevado, démosle tiempo al tiempo ya que los estados policiales, crecen como pinos en el bosque.

Como medio que persigue los mismos fines, queremos transmitirles todo nuestro apoyo y denunciar su situación apelando a la justa razón de que todo grupo de personas tiene derecho a una vida digna y a una propia autonomía para poder decidir sobre su futuro. I poder defender su tierra, su vida y su cultura.

Por todos estos motivos llamamos a la comunidad internacional a reflexionar sobre que queremos hacer con este planeta y si aún estamos dispuestos a escuchar aquellos que anhelan la paz, la vida digna y el amor hacía la tierra.

Exigimos el cese del hostigamiento y el respeto a la autonomía zapatista.


Plataforma del Camp en Defensa de la Terra i el Territori
del Camp.

Desde la Selva del Camp, Catalunya, 21 de febrero de 2014.

“Eres flor, eres árbol, eres humano, eres animal, eres piedra, eres cerro, eres aire, eres lumbre, todos estamos enlazados formando un círculo dentro del corazón de nuestra madre anciana tierra”


¡Si tocan a l@s zapatistas, nos tocan a tod@s!
¡Vivan las comunidades zapatistas en resistencia!
¡Vivan las bases de apoyo zapatista!
¡Vivan las Juntas de Buen Gobierno!

-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada