29 de març 2014

Mas diu que ChemMed Tarragona servirà per reactivar l'economia

Tarragona fa pinya amb la química

· Port i AEQT s'envolten de les administracions, el món acadèmic i el teixit productiu a la posada de llarg de ChemMed Tarragona. Un acte que obre un nou marc de relacions.

El Port i l'AEQT es van veure recolzats per administracions, empreses i el
món
acadèmic en la creació d'ChemMed. Foto: Lluís Milián

Núria Riu / Diaridetarragona 29/03/2014

El sector químic de Tarragona exhibeix múscul i obre una nova etapa disposat a afrontar de manera conjunta els reptes de futur. Així es va evidenciar durant la tarda d'ahir en què, liderat pel Port i l'AEQT, es constituïa oficialment el ChemMed Tarragona. Alcaldes, directius de les principals companyies implantades al territori, representants dels sindicats i els agents del món científic i acadèmic van participar en la posada de llarg d'un organisme que neix després d'un llarg període de gestació. Llegir més ...


Mas diu que ChemMed Tarragona servirà per reactivar l'economia

· L'acte de constitució del clúster químic ha reunit representants territorials de tots els àmbits.


Diaridetarragona 28/03/2014

Aquest divendres a la tarda s'ha constituït oficialment el clúster químic ChemMed Tarragona. Una aliança entre tots els agents del sector químic del territori, representats per l'Associació Empresarial Química de Tarragona, i el Port que pretén convertir-se en referència a nivell mediterrani i mundial. En aquest sentit, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat que "ho tenim gairebé tot", en referència als actius de què disposa la zona, i ha advertit que "no podem fallar". El president de ChemMed, Jesús Loma-Ossorio, per la seva banda, ha assegurat que "el nostre territori", amb el coneixement, la formació, la investigació i la innovació, és "l'emplaçament ideal per a noves inversions".
.

ChemMed Tarragona neix amb 350 hectàrees per a noves empreses

· Avui
se celebrarà l'acte de constitució del clúster químic que, capitanejat pel Port i l'AEQT, sumarà a tots els agents del territori.



Núria Riu / Diaridetarragona 29/03/2014 

El sector químic de Tarragona afronta a partir d'avui una nova etapa, volent deixar enrere un període de simple transformació de matèries primeres, per especialitzar-se i aportar valor afegit a una indústria que ha readaptar si no vol morir. Aquest canvi de cicle s'exemplificarà aquesta tarda amb la constitució del ChemMed Tarragona. Un organisme que neix, impulsat per l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i el Port de Tarragona. Aquest acollirà sota un mateix paraigua al sector privat, a la universitat i centres de formació, als organismes públics i als treballadors. Llegir més ...
-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada