28 de març 2014

La PDE fa una crida a omplir el Delta el proper 30 de març


Per la manifestació del dia 30 a les 11.30h, recordeu que la nit del 29-30 els rellotges s'avancen una hora!




La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) ha presentat aquest dimarts la manifestació que recorrerà els carrers de Sant Jaume d'Enveja i Deltebre diumenge 30 de març contra el Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre aprovat pel Consell de Ministres. Els antitransvasament tenen a punt la batalla jurídica contra el Pla, amb un contenciós al Tribunal Suprem i una queixa a la Comissió Europea, però han assegurat que cal una contundent mobilització social per donar-li sentit. Així, sota el lema "L'Ebre sense cabal és la mort del Delta", la PDE ha fet una crida a la mobilització social per aturar el Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre tot remarcant que el 30 de març s'inicia l'activació del front social contra aquest Pla, i que és vital per tenir èxit en la batalla jurídica que s'emprendrà paral·lelament.

En aquest sentit, la Plataforma ha agraït la mobilització institucional que estan duent a terme ajuntaments, consells comarcals, i la Diputació de Tarragona, així com el Govern contra el Pla Hidrològic de l'Ebre, i han destacat que és la primera manifestació en la que tenen el suport de tots els partits polítics, excepte el PP.

La manifestació sortirà a dos quarts de dotze del matí de les escoles de Sant Jaume d'Enveja, enfilarà el carrer Major, i passarà pel pont del 'Passador' que uneix el cor del Delta. Un cop a Deltebre, recorrerà el carrer Girona, Robert Graupera, i Generalitat, fins a acabar just davant de l'Ajuntament de Deltebre on es llegirà el manifest i hi haurà actuacions musicals. La PDE ha deixat clar que les primeres pancartes seran de gent de la Plataforma amb les samarretes blaves i que la resta d'entitats i partits polítics que vulguin portar pancartes estaran repartides al llarg de tota la manifestació.

La PDE ha activat de nou el merchandising encarregant noves samarretes blaves amb el nus que es poden adquirir a l'agrobotiga de l'embarcador d'Amposta, al mercat de Tortosa, o a la web www.productesdelaterra.cat.

Recorregut, zones d'aparcament, etc. (Ampliar)
Informació relacionada:

Ebre: la lluita continua d'Àlex de la Guia

27/03/2014 Manifest unitari de les joventuts d'ICV, PSC, ERC, CDC i UDC en contra del pla hidrològic de l'Ebre

27/03/2014 TRIBUNA: 'L’Ebre, creador de futur, creador d’esperança', article de Carme Franch

27/03/2014 Ramon Carles : “Si no baixa prou aigua, tot el marisc queda sota amenaça”

27/03/2014 La Cambra de Tortosa rebutja el pla de conca i reclama el cabal ecològic aprovat pel Parlament 

27/03/2014 L'ANC se sumarà a la manifestació del diumenge 30 

25/03/2014 El PSC confirma la presència de Pere Navarro a la manifestació del Delta contra el pla hidrològic

23/03/2014 L'ANC i Carme Forcadell participaran a la manifestació de diumenge 

23/03/2014 Las nuevas batallas por el agua se libran en el Tajo y el Ebro

21/03/2014 El xantatge permanent. Artícle de la Portaveu de la PDE, Susanna Abella.

21/03/2014 La PDE suma suports i autocars per la manifestació contra el pla de conca

20/03/2014 Junqueras: 'Fem una crida a participar en la manifestació del 30 de març en defensa del riu i del delta de l'Ebre perquè ens hi juguem el futur

La PDE a Twitter
La PDE a Facebook

-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada