26 de gen. 2014

Encausen el regidor i portaveu de la CUP a Girona per l'acció contra la MAT de Fellines

En total hi ha sis persones encausades per haver participat en aquesta mobilització, on un activista es va atrinxerar dins un cotxe enterrat.

Jordi Navarro (CUP).
Font: Vilaweb.Cat 26/01/2014

Fonts de la CUP han informat que el regidor i portaveu de la formació política a Girona, Jordi Navarro, ha estat citat a declarar per l'acció reivindicativa que es va produir a principis de gener en contra de la MAT a Fellines (Alt Empordà). El regidor està acusat d'un delicte d'atemptat a l'autoritat. En total, hi ha sis persones inculpades per fets similars i per haver participat en aquesta iniciativa reivindicativa on un activista es va atrinxerar dins un cotxe enterrat. La CUP, amb el suport de la plataforma No a la MAT, l'Assemblea No a la MAT Girona, Alerta Solidària, el Grup Antirepressiu de Girona i CGT han convocat una concentració per demà al matí per donar suport als inculpats.

Els sis encausats hauran de declarar demà a les deu del matí a la comissaria dels mossos d'esquadra de Vista Alegre. Des de la CUP han informat que el diputat, Quim Arrufat, també participarà en la concentració de suport a tots els afectats.

D'altra banda, Navarro ha reivindicat en un article al seu blog l'acció de Fellines que ha titllat d'acte "original i pacífic". El regidor també ha denunciat un cop més l'oligopoli elèctric, la destrucció del territori a causa de la MAT i el risc per la salut que suposa aquesta infraestructura. Al mateix temps, el regidor ha fet una crida a participar en la concentració. Aquesta passada setmana un altre activista en contra la MAT va ser detingut, va passar una nit a la garjola i va haver de declarar, imputat per un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i un altre delicte de lesions. El jove va ser deixat en llibertat amb càrrecs.
.





-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada