1 de febr. 2015

Qui ens ha obligat a eliminar la indústria fotovoltaica?

Sabent que el clima Mediterrani és més sec que el clima Continental i molt més sec que el Oceànic, a la vista del següent mapa, En quin lloc d'Europa instal·laries centrals solars fotovoltaiques?
.


Involución de la Fotovoltaica en España 

¿20-20-20?

Sens dubte la Península Ibèrica no seria un mal lloc. En qualsevol cas, indiscutiblement molt millor que les illes britàniques, oi? Doncs resulta que durant aquest últim any 2014, la potència fotovoltaica total instal·lada a UK supera la instal·lada a Espanya (5000 MWp front a 4672MWp).
.

Com és això possible?

Resulta que quan mirem a les gràfiques de creixement anual, veiem que el país que menys creix és Espanya. I és que en els últims cinc anys, pràcticament no s'ha instal·lat fotovoltaica al nostre país.


En aquesta gràfica es veu com Alemanya decreix el seu ritme de creixement fotovoltaic (però clar 8,2 vegades més potència instal·lada que Espanya) i que el Regne Unit l'augmenta sensiblement (creixent un 46% el 2014), mentre que Espanya des de 2009 decreix el seu ritme de creixement fins a fer virtualment zero (hem crescut un 0,1% el 2014).

Aquestes dades mostren justificadament que es necessita un canvi de rumb en la política energètica d'aquest país.

Autor: 

Carlos Olmos Pérez
Tècnic en Desenvolupament
Laener Soluciones Energéticas SRL  

Encara ets a temps de participar en el canvi de rumb. SI US PLAU et demanem que visitis la web www.quieroauditoriaenergetica.org i signiss a favor d'aquesta Iniciativa Popular perquè es realitzi una auditoria del sector elèctric. Els polítics que han governat aquest país no estan mirant pel bé de la societat, sinó per les Companyies Elèctriques perquè segueixin tenint milionaris beneficis, i tot i així ens diuen que els devem 30.000 milions d'euros. No estem bojos, ens estan enganyant simplement.

http://www.quieroauditoriaenergetica.org


-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada