4 de juny 2013

Per un canvi de model - Cap a la sobirania energètica

JORNADA 8 DE JUNY 


Vivim en un context de forta crisi energètica que no fa sinó agreujar-se. Les mesures que ens vénen imposades aprofundeixen en aquesta situació, augmentant les desigualtats entre uns pocs beneficiaris i la gran majoria de damnificats d'un model energètic obsolet. Està a les nostres mans, a les de tothom, superar aquest sistema antidemocràtic i caminar cap a un nou model social i ambientalment més just.

Per això, el 8 de juny ens trobarem nombroses entitats i col·lectius diversos per avançar cap a un nou model energètic:

- Al matí hi hauran taules rodones sobre la matèria obertes al públic (adjuntem el programa).

- A la tarda ens reunirem tots aquells col.lectius interessats per posar fil a l'agulla en aquest intent de coordinació d'iniciatives ja existents amb d'altres de noves que puguin sortir. Així volem generar un espai de coordinació d'un moviment ciutadà que treballi iniciatives des d' abaix que portin cap a una veritable sobirania energètica construïda des del territori.

Les entitats convocants som plurals i diverses però també sabem que hi ha més actors que treballen per a la necessària transició energètica que volem. Per això fem extensiva aquesta convocatòria a totes les entitats, organitzacions i col·lectius que treballin o vulguin treballar cap a la sobirania energètica. Us agrairem que confirmeu la vostra presència a través d'aquest formulari [1].

També podem mirar facilitar el transport a qui tingui més dificultats per desplaçar-se. Per fer-ho escriviu a moises.subirana@isf.es

DATA: 8 de juny de 2013

LLOC: Centre cívic Pati Llimona, C/ Regomir 3, Barcelona (metro L4 Jaume I i L3 Liceu).

Mapa per arribar-hi [2] des de Plaça Catalunya.

Convoquen: Ateneu Naturalista de Girona, Aturem les prospeccions de la Costa Catalana, Associació de Naturalistes de Girona, Ecologistes en Acció, Enginyeria Sense Fronteres, Entrepobles, Greenpeace, Grup Antinuclear de Comarques Gironines, Grup de Defensa del Ter, IAEDEN - Salvem l'Empordà, Observatori del Deute en la Globalització, Observatorio por la Autonomía y los Derechos de los Pueblos Indígenas de Colombia, Plataforma Aturem el Fracking, Som Energia

Gràcies i fins el 8 de juny!


Links:
------


-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada