25 de set. 2016

Resultat de les últimes pluges a la carretera d'Almoster a la Selva


Fa unes hores el regidor i cap de l'oposició d'Almoster Pep Canals Angles pujava el seu compte personal de Facebook un vídeo força il·lustratiu del que va passar ahir el migdia a la carretera T-3231d'Almoster a La Selva del Camp amb una exclamació ben explícita:

"Necessitem la carretera nova urgent!!"


-.-

Com podreu observar es va haver de tallar la carretera per les esllavissades causades per les pluges i el mal estat de la carretera (o millor dit, per l'abandonament i deixadesa).

Les Brigades de la Diputació han treballat per netejar la via i que fins les 18.00 hores no van poder restablir el trànsit
-.-


Les imatge del Twitter de la Diputació ens mostren les incidències i la posterior actuació dels incidents provocats per les pluges del divendres 24 de setembre de 2016. No serà la última vegada que ho veurem, ja que per molt que hi hagi un projecte de carretera, seguirem veient-les després de les pluges moltes tardors, ja que dit projecte no afecta en absolut en aquest punt ("negre").



Alguns mitjans se n'han fet resó de l'incident:


- "la Selva del Camp hi va haver un despreniment a la carretera cap a Almoster, que es troba en obres. L'esllavissada de la carretera T-3231 va succeir a les tres del migdia a l'altura del torrent d'en Bartra, on es va establir pas alternatiu per als més de quaranta vehicles afectats per l'incident". El Punt Avui (... quines fonts deuen tenir aquests perdiodistes?)

- A la Selva del Camp hi hagut un desprendiment a la carretera que va a Almoster i que es troba en obres. L'esllavissada de la carretera T-3231 entre ha succeït a les 3 del migdia a l'alçada del Torrent d'en Bartra. Reus Digital (Uns altres que ja han començat les obres!)
L'aiguat ha provocat una esllavissada a la carretera local entre la Selva i Almoster. S'ha establert pas alternatiu per als 40 vehicles afectats. Al cap de dues hores, la circulació ha quedat normalitzada.

- 40 litres en mitja hora i ha provocat a més algunes esllavissades al Baix Camp, com a la carretera T-3221 entre Almoster i la Selva del Camp. El Nacional

Val a dir que a La Selva del Camp també hi han hagut quatre treballadors ferits per la caiguda d'un llamp, esperem la seva promte recuperació.


-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada