31 de gen. 2014

La CUP-AE donarà suport a les demandes de la plataforma ciutadana NO a la MAT Selva

Parlament - Premsa CUP-AE 31/01/2014


Ahir membres de la plataforma ciutadana NO a la MAT Selva i de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners es van reunir amb representants de tots els grups parlamentaris excepte C’s al mateix parlament per informar dels resultats de la consulta i traslladar als representants polítics la voluntat ciutadana d’aturar el projecte.

Amb la força dels més de 6000 vots del referèndum del passat diumenge 26 de Gener han demanat que els partits donin suport a un text similar al que es va aprovar en moció d’urgència el passat dimarts dia 28 a la Diputació de Girona on es sol·licita explícitament l’aturada del projecte i l’avaluació de la idoneïtat del mateix i d’alternatives possibles. Aquest text serà presentat com a Proposta de Resolució davant de la Comissió d’Empresa i Ocupació per la CUP-AE, ICV-EUiA, PSC, ERC i CiU.

Alhora els grups parlamentaris també ens vam comprometre traslladar al representant del Govern de la Generalitat de Catalunya la necessitat d’una trobada amb la plataforma ciutadana per valorar el projecte i que alhora prenguin les mesures necessàries per fomentar una suspensió cautelar del mateix.

Finalment també s’ha acordat la realització d’una reunió entre els representants dels diferents grups polítics amb representació parlamentària i REE per tal de valorar la necessitat del projecte i possibles alternatives a la proposta actual.

-.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada